Home

Promoţie Noiembrie-Decembrie 2019

   Lemna Terr Group, Furnizori Oficiali ai Casei Regale a României, vă pune la dispoziție o promoție cu parchet din lemn masiv și stratificat astfel:

   1. Parchet multistratificat stejar, clasă de selecție standard, dimensiuni 540x90x14, strat de uzură 4 mm PREȚ = 118 Ron + TVA/mp Parchetul poate fi montat în linie, pătrate, spic sau orice alt model NOTĂ! Acest tip de parchet se pretează pentru încălzirea în pardoseală datorită coeficientului foarte bun de transfer termic!

   2. Parchet multistratificat stejar, clasă de selecție standard, dimensiuni 480-1480x140x14, strat de uzură 4 mm PREȚ = 143 Ron + TVA/mp Parchetul este pretabil pentru a fi montat în linie. NOTĂ! Acest tip de parchet se pretează pentru încălzirea în pardoseală datorită coeficientului foarte bun de transfer termic!

   3. Parchet masiv frasin, clasa de selecție Rustic, dimensiuni 360x60x22 PREȚ = 85 Ron + TVA/mp Parchetul poate fi montat în linie, spic, pătrate sau orice alte modele. Parchetul NU se pretează a fi montat pe încălzirea în pardoseală NOTĂ! Acest produs este valabil în limita stocului disponibil.

   NOTE GENERALE IMPORTANTE!
- Achiziționarea materialelor de montaj și finisaj este opțională.
- În cazul achiziționării unui parchet aflat la promoție, se va aplica un discount de până la 12% pentru materialele de montaj (amorsă, adeziv), cele de finisaj (grund, lac, ulei) și plintă!
- Parchetul promoțional se află în stocul Lemna Terr Group - Oferta este valabilă până în 20 Decembrie 2019.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare!